vidaXL 285556

vidaXL 285556

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Ágy, ágykeret

Anikó ágyneműtartós, tömör fenyő ágy 160x200cm Ágy, ágykeret 176 700 Ft Anikó ágyneműtartós, tömör fenyő ágy 160x200cm TEMPO KONDELA Santola modern ágy lécezett ágyráccsal 160x200cm Ágy, ágykeret 198 500 Ft TEMPO KONDELA Santola modern ágy lécezett ágyráccsal 160x200cm TEMPO KONDELA Clareta 160x200cm Ágy, ágykeret 168 900 Ft-tól TEMPO KONDELA Clareta 160x200cm TEMPO KONDELA Orea ágy ágyráccsal 160x200cm Ágy, ágykeret 264 900 Ft TEMPO KONDELA Orea ágy ágyráccsal 160x200cm

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Ágy szélesség 167 cm
Ágy hosszúság 212 cm
Matrac hosszúság 200 cm
Ágyneműtartó Van
Fejvég Van

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Ruházza fel modern stílussal hálószobáját ezzel a hidraulikus, műbőr kárpitozású ágykerettel! Ez a franciaágy egyszerű, mégis stílusos kialakítású, valamint kompakt felépítéssel rendelkezik erős és robusztus MDF anyagának köszönhetően. A kárpitozott ágy aljában, a matrac alatti rész ágyneműtartóként funkcionál, mely bőséges helyet kínál ruhák, lepedők, takarók stb. számára. Hidraulikus gázemelő mechanizmusával gyerekjáték felemelni a matracot. A rácsozott alap felemelés után fent marad, így mindkét kézzel pakolhatjuk az ágyneműtartóba szánt holmikat. A porszórt acélkeret és a furnérlemez rács növeli az ágy erősségét és tartósságát. A fényes műbőrrel kárpitozott tároló mutatós és könnyen karbantartható. Ez a hálószobai bútor 160 x 200 cm méretű matraccal használható. Emellett kényelmesen állítható a LED-es fénysáv teljesítménye, fényereje és a villogó színek a hozzátartozó működőképes, 24 gombos távirányítóval, hogy lenyűgöző fény show-t hozhasson létre. A terméket könnyű összeszerelni. Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítmány csak ágykeretet tartalmaz, matracot nem. A kerethez illő matracokat megtekintheti áruházunkban.
  • Ágykeret:
  • Színe: szürke
  • Anyaga: műbőr kárpit + furnérlemez ágyrács + acél és MDF ágykeret
  • Teljes mérete: 212 x 167 x 73 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Kompatibilis matrac mérete: 160 x 200 cm (Szé x Ho) (a szett nem tartalmaz matracot)
  • Tárolórekesszel ellátva
  • Könnyen használható hidraulikus gázemelő mechanizmus
  • LED-szalag: < /strong>
  • Hosszúság: 160 cm
  • Teljesítmény: 6,4 W
  • 24 gombos távirányítóval a LED-es fénycsík intenzitása, fényerőssége és színei állítására
  • Anyag: Gyapot: 4%, Poliészter: 2%, PVC: 94%


Gender: Uniszex

Color: Szürke

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.